23 oktober
Publicerad under:
Stories

Är du en utvecklare som har tröttnat på Coronapandemin?

Det har vi med, så istället för att sitta och vänta har vi på Cilbuper bestämt oss för att gasa och bli ännu fler. Därför söker vi nu dig som vill vara med på en resa tillsammans med oss. Vart den tar oss vet vi inte riktigt. Men det vi vet är att vi kommer behöva anställa front-end, back-end och embedded-utvecklare.

Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder, det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga produkter. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv. Oavsett om du har varit utvecklare i några år eller om du eller hör du till den kategori människor som istället för fotbollsplanscher hade bilder på C64:an på väggen så vill vi välkomna dig ombord hos oss.

Varför ska man jobba hos oss?

Vi är ganska vanliga och inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och är schyssta, modiga och nyfikna. Vi är inte heller störst men vi har ett enormt starkt team och ett starkt och väletablerat kontaktnät vilket gör att våra förfrågningar och kunder varierar.

Hos oss får du ett sammanhang och en gemenskap. Så om du värderar trygghet, gemenskap och vill utvecklas tillsammans med oss så ser vi fram emot att ta en kaffe med dig och berätta mer om oss.

Vi tror mycket på personlighet men trots detta hoppas vi ändå att du:

  • har en eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling
  • är van att arbeta enligt Scrum
  • har en ambition att utveckla dig och vill vara en teamplayer
  • har ett genuint teknikintresse och en skön personlighet

Detta är troligtvis en av de luddigaste annonser du läst, men vi vet helt ärligt inte vad som händer framåt och vi tycker det är lite spännande.

Om du är intresserad av att veta mer om oss kan vi även koppla ihop dig med en av våra anställda som kan ge dig en bild om hur det är att arbeta här. Ha en härlig sommar, vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Ansök här

 

Allt gott!

Johan, Fredrik & Karolina

23 oktober
Publicerad under:
Stories