Bli en Cilbuper

Vill du ta en kaffe och prata med oss? Kom i kontakt med oss nedan så återkopplar vi till dig inom kort.

Join our republic!

Via oss går du ett utbildningsprogram där vi följer med dig på hela resan samtidigt som du arbetar hos företaget du vill vara på. Vårt koncept ger dig de tekniska kunskaperna som behövs för jobbet, men även stöd och mentorskap. Något våra Cilbupers berättat att de uppskattar.

Tillsammans skapar vi en utstakad väg med dig och ett företag som leder till en riktigt bra start i karriären. När din tid via Cilbuper är slut, är tanken att du fortsätter som anställd på företaget.

Vi älskar kunskapsspridning. Därför håller vi regelbundna meetups där Cilbupers, studenter och utvecklare får träffas och lära sig något nytt via intressanta föreläsningar. Läs dessa historier om personer som gått våra utbildningsprogram.

Klicka här för att komma i kontakt med oss

 • “It’s the best place to start your career because you will be given a backpack full of knowledges, It’s very hard to find in this industry.”

  – Ritu
 • “De bryr sig verkligen att om dig som person. De har en vilja att du ska uppnå ditt bästa dej. En stark vilja.”

  – Rickard
 • “Här ser man potentialen i människor och har förmågan att utveckla dem med rätt medel. De tror mycket på individerna här, det är en fin egenskap.”

  – Louise
 • “Come to work with us, it will be fun and you will enjoy your work life”

  – Laiz
 • “Jag tycker att Cilbuper ger mig möjligheter till att få upp ögonen för företaget jag är på och att ha den roll jag har idag.”

  – Daniel R
 • “De ger dig foten in snabbare än alla andra”

  – Artan