Bli Cilbuperit

Vill du också få en raketkarriär? Börja med att skicka in ditt CV i formuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.

Välkommen till Cilbuper

Det är egentligen inget konstigt, med de tidigare resultat som Cilbuper levererat så fortsätter efterfrågan på våra duktiga konsulter att öka. Vårt koncept är fortfarande helt unikt där du som utvecklare eller ingenjör kopplas samman med experter både från vår egen verksamhet men framförallt från våra kunder.

Tillsammans skapar vi en utstakad väg där vi genom skräddarsydd och millimeteranpassad utbildning bygger din kompetens för att exakt matcha det som våra kunder efterfrågar. Vi har några av Göteborgs mest attraktiva arbetsgivare bland våra kunder och både dom och vi vill verkligen att du som person både hittar de mest intressanta uppdragen och samtidigt bygger teamkänslan där du arbetar.

 • “It’s the best place to start your career because you will be given a backpack full of knowledges, It’s very hard to find in this industry.”

  – Ritu
 • “De bryr sig verkligen att om dig som person. De har en vilja att du ska uppnå ditt bästa dej. En stark vilja.”

  – Rickard
 • “Här ser man potentialen i människor och har förmågan att utveckla dem med rätt medel. De tror mycket på individerna här, det är en fin egenskap.”

  – Louise
 • “Come to work with us, it will be fun and you will enjoy your work life”

  – Laiz
 • “Jag tycker att Cilbuper ger mig möjligheter till att få upp ögonen för företaget jag är på och att ha den roll jag har idag.”

  – Daniel R
 • “De ger dig foten in snabbare än alla andra”

  – Artan