25 mars
Publicerad under:
Stories

Är du vår nästa utvecklare inom inbyggda system?

Hallå! 😊

Cilbuper växer och nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären och jobba med att skapa innovativa och välfungerande lösningar åt våra kunder. Är det du som är vår nästa utvecklare inom inbyggda system?

Vad kommer du att göra?

I denna roll kommer du att arbeta som konsult i ett utvecklingsteam ute hos någon av våra kunder, och det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga produkter. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv. Oavsett om du har varit utvecklare i några år eller om du hör till den kategorin människor som i stället för fotbollsplanscher hade bilder på C64:an på väggen så vill vi välkomna dig ombord hos oss. Vi har flera intressanta och utmanande uppdrag som vi skulle vilja diskutera med dig!

Vem är du?

För att vara rätt person för denna tjänst söker vi dig som har:

– Eftergymnasial utbildning inom programmering

– Minst 1-2 års erfarenhet av C++

– Goda kunskaper inom svenska och engelska, såväl i tal som i skrift

Utöver detta tror vi mycket på personlighet, men vi hoppas ändå att du som person är:

– Lösningsorienterad

– Orädd och nyfiken

– Utvecklingsorienterad

– Genuint teknikintresserad

Varför vill du jobba hos oss?

Cilbuper är ett litet och ungt IT-konsultbolag som verkar i en ständigt föränderlig värld. Vi grundades 2016 och arbetar i dagsläget med både juniora och seniora konsulter. Vi är väldigt agila i vårt arbetssätt och försöker alltid att göra saker och ting på ett nytänkande sätt.

Vi är ganska vanliga och är inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och är schyssta, modiga och nyfikna. Vi är inte heller störst men vi har ett enormt starkt team och ett väletablerat kontaktnät. Detta gör att våra förfrågningar och kunder varierar.

Hos oss får du vara del av en gemenskap som främjar såväl personlig som professionell utveckling. Om du värderar trygghet och gemenskap och har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss så ser vi fram emot att ta en kaffe med dig och berätta mer.

Ansök här: https://pnty-apply.ponty-system.se/cilbuper?id=64

 

25 mars
Publicerad under:
Stories