26 januari, 2021

Talent Relations Ansvarig till Cilbuper!

Vill du ta chansen att följa med oss på en häftig resa och bli en viktig spelare för vår framtida tillväxt? Just nu söker vi en student som kan stärka oss i kandidatprocessen och vara en del av vår utveckling och tillväxt på vårt Göteborgskontor. Cilbuper är ett litet och ungt IT-konsultbolag som arbetar i […]

23 oktober, 2020

Är du en utvecklare som har tröttnat på Coronapandemin?

Det har vi med, så istället för att sitta och vänta har vi på Cilbuper bestämt oss för att gasa och bli ännu fler. Därför söker vi nu dig som vill vara med på höstens resa tillsammans med oss.

27 januari, 2020

De har hjärtat på rätt ställe

Cilbuper anordnade en SCRUM-utbildning och konferens för konsulter och anställda på Stenungsbaden. Förutom utbildning var det gott om god mat, spa och träning. Vi tog tillfället att stretcha och prata lite med Louise Fernholm, en go och driven tjej som sprider massor med positiv energi i gänget.

27 januari, 2020

Teknikintresset har funnits med hela livet

Artan har alltid haft ett stort intresse för teknik. Det började väldigt tidigt då han som mycket ung blev invigd i området av sin pappa och storebror. Artans stora intresse ledde så småningom fram till beslutet att läsa teknikprogrammet i gymnasiet. Därefter var steget inte långt till att studera på högskolan i Halmstad och då föll valet, inte oväntat, på dataingenjörsprogrammet. 

27 januari, 2020

Grisbonden som skolade om

Rikard Mattsson, 31 år, har testat mycket i livet. Han har varit allt från bartender till grisbonde, arbetat på Cypern i två år och i Thailand under sex månader, haft många olika företag och började programmera för tre år sen. Detta efter att ha fått upp ögonen för olika idéer till att utveckla IT-lösningar för behov som han upptäckte fanns inom bland annat ekonomi och administration i de bolag han arbetade med.