Om oss

Cilbuper bildades 2016 med insikten om att det finns en stor efterfrågan av utvecklare, men liten skara seniora, på den svenska marknaden. Frågan vi tampades med var “Hur kan man hitta nya sätt att skapa mer nytta på ett mer effektivt och positivt sätt?” . För vår del var svaret självklart. Efter en lång erfarenhet i branschen vet vi att det finns ett enormt driv och en stor potential i våra juniora utvecklare. Varför inte lägga allt krut på att hjälpa personer som är nya i sin IT-karriär att blomma ut, snabbt och effektivt?

Skräddarsydda möjligheter

Kandidat

Cilbuper finns till för personer som är nya i IT-karriären. Vi utgör länken mellan teori och praktik. Tillsammans med VARJE ENSKILD INDIVID skräddarsyr vi ett upplägg som skapar förutsättningar för rätt person på rätt plats. Parallellt med ditt jobb får du löpande coaching och utbildning. Det är så vi uppnår den perfekta matchningen av arbetsplats och roll. Vi finns vid individens sida genom hela processen och lämnar inget åt slumpen.

Kund

Cilbuper består av ett grymt gäng framtida stjärnutvecklare som tillsammans möjliggör leverans och säkerställer högsta kvalitet till sina kunder. Vi tar hand om rekryteringen och erbjuder kunderna ett skräddarsytt utbildningsprogram där deras framtida anställda får rätt teknisk kunskap som krävs för kunden. På så vis löser vi IT-marknadens utmaningar att utveckla och matcha utbud och efterfrågan.

  • “Vi skräddarsyr upplägg. Det handlar om att koka ner allt och hitta en essens. På så sätt sparar vi hur mycket tid som helst, både för kandidater och för kund.”

    – Fredrik Paring, Grundare