26 januari
Publicerad under:
Stories

Talent Relations Ansvarig till Cilbuper!

Vill du ta chansen att följa med oss på en häftig resa och bli en viktig spelare för vår framtida tillväxt? Just nu söker vi en student som kan stärka oss i kandidatprocessen och vara en del av vår utveckling och tillväxt på vårt Göteborgskontor.

Cilbuper är ett litet och ungt IT-konsultbolag som arbetar i en ständigt föränderlig värld. Vi grundades 2016 och arbetar i dagsläget med både juniora och seniora konsulter. Vi utbildar även våra juniora konsulter inför arbetslivet genom vårt populära Cilbuperprogram. Vi är väldigt agila och försöker alltid göra saker och ting på ett nytänkande sätt. För att trivas hos oss tror vi att du har ett starkt eget driv och är inte rädd för att ta tag i saker. Det finns inte så mycket struktur och ramar ännu, men vi är på god väg.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Kandidatsearch
 • Referenstagning
 • Utformning av annonser
 • Gallring
 • Telefonintervjuer/ Teams intervjuer
 • Kandidatpresentationer
 • Planering och genomförande av rekryteringsevent/AW
 • Employer Branding
 • Marknadsföring på sociala kanaler
 • Underhålla kandidatnätverket
 • Strategiskt HR arbete

För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, kan prioritera och ser vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd och du är orädd inför nya situationer. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta för att bidra till teamets framgång.

Vem är du?

Vi ser gärna att du läser första alternativt andra året inom en relevant utbildning som exempelvis HR och har möjlighet att arbeta extra, gärna ca 20-50% i veckan.

Du har ett stort intresse för teknik och IT och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta tillsammans med oss på Cilbuper.

Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och trivs i en miljö där det ständigt händer mycket saker.

Pratar och skriver obehindrat svenska och engelska då du använder språken dagligen både muntligen och skriftligen.

Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper.

Varför ska man jobba hos oss?

Vi är ganska vanliga och inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och är schyssta, modiga och nyfikna. Vi är inte heller störst men vi har ett enormt starkt team och ett starkt och väletablerat kontaktnät vilket gör att våra förfrågningar och kunder varierar. Hos oss får du ett sammanhang och en gemenskap. Så om du värderar trygghet, gemenskap och vill utvecklas tillsammans med oss så ser vi fram emot att ta en kaffe med dig och berätta mer om oss. Utvecklingsmöjligheten hos oss är enorm. Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det nästan ingen begränsning. Du har väldigt stora möjligheter att påverka själv och vi vill gärna ha din input. Vi har kontor vid Heurlins Plats 1A.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig Information

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placering: Heurlins Plats 1A

Anställningsform: Timanställning med marknadsmässig lön & villkor

Kontaktperson: Karolina Hammarin

Ansök här

Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater.

 

26 januari
Publicerad under:
Stories