27 januari
Publicerad under:
Stories

Teknikintresset har funnits med hela livet

Artan är en jordnära kille från Halmstad. Han är 26 år och har bott i Halmstad sedan 5 års ålder. Artan har alltid haft ett stort intresse för teknik. Det började väldigt tidigt då han som mycket ung blev invigd i området av sin pappa och storebror, som båda också hade ett brinnande intresse för teknik i olika former. Artans stora intresse ledde så småningom fram till beslutet att läsa teknikprogrammet i gymnasiet. Därefter var steget inte långt till att studera på högskolan i Halmstad och då föll valet, inte oväntat, på dataingenjörsprogrammet. 

Artan beskriver sig själv som en lugn person med en nyfiken approach som ständigt vill utvecklas och bli bättre. Han siktar gärna högt och ser tekniken som en naturlig del av sin framtid. På fritiden tränar och sportar Artan mycket. Han har provat på väldigt många sporter och träningsformer, och just nu tränar han mest på gym. Artan umgås gärna och ofta med sina vänner.

“Det här passar väldigt bra för någon som är nyutexaminerad, precis som jag var när jag började”

Artan fick ett uppdrag som systemutvecklare i fordonsbranschen och beskrev det som en fin arbetsmiljö, schyssta kollegor och ett väldigt intressant uppdrag. Det skulle inte förvåna om Artan fortsätter inom detta område under resten av sin karriär. Att arbeta med utveckling är enligt honom hans kall och som han själv beskriver är han en person som alltid vill bli bättre. När Artan hittar något som intresserar honom, går han “all in” på det. 

Om sin tid på Cilbuper säger Artan: 

“Jag tycker att den är väldigt bra. Den är faktiskt bättre än vad jag förväntade mig. Jag vet inte hur jag ska motivera det, det är lite mer av en känsla. Jag blev bra behandlad, har fått ett jättebra uppdrag, hade en nära kontakt med cheferna och väldigt bra kollegor. Det här passar väldigt bra för någon som är nyutexaminerad, precis som jag var när jag började.”

“Cilbuper ger dig foten in snabbare än alla andra”

Men bäst med Cilbuper skulle Artan säga är möjligheten till utveckling och vidareutbildning för att nå en bra anställning. 

“Cilbuper syr ihop ett väldigt bra program! Jag har fått utbildning på vägen, kunnat skolas in bra och har fått ett program skräddarsytt just för mig och det väger tungt. Cilbuper ger dig foten in snabbare än alla andra” 

Idag arbetar Artan vidare utanför Cilbupers räckvidd och alla är nöjda och glada!

27 januari
Publicerad under:
Stories